ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι στην κορυφή κι ας θέλει δουλειά…


Ναι, η Ομόνοια μετά από εννέα αγωνιστικές, είναι στην κορυφή! Αυτό σαφώς και δεν αρέσει σε πολλούς, αφού βλέπουν την Βασίλισσα να επιστρέφει και να είναι αποφασισμένη να μείνει ψηλά μέχρι τέλους. Βλέπουν τη λαοφιλέστερη ομάδα του τόπου να έχει δυναμική, να ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και να βρίσκεται σταθερά στα ψηλά.

Η Ομόνοια είναι στην κορυφή χωρίς ακόμη να δείξει σταθερότητα στην απόδοσή της. Που θα το κάνει και αυτό, τότε είναι που θα ανησυχούν ακόμη περισσότερο κάποιοι. Γιατί τα τελευταία χρόνια έμαθαν αλλιώς. Η Ομόνοια, που είναι ξεκάθαρο ότι συνεχίζει να θέλει δουλειά σε κάποιους τομείς, κυρίως τη σταθερότητα στην απόδοσή της, είναι αήττητη στο ΓΣΠ, αήττητη σε ντέρμπι (2 νίκες, 2 ισοπαλίες), δεν δέχθηκε γκολ στα πέντε από τα εννέα παιχνίδια και δείχνει χαρακτήρα. Ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα σε μεγάλα παιχνίδια. Είναι σημάδια που δείχνουν ότι έχει αλλάξει σημαντικά.

Ωστόσο, είναι τομείς που θα πρέπει να βελτιώσει αλλά και να βοηθά την ομάδα ο Μπεργκ από τον πάγκο. Αυτό δεν το έκανε χθες, όταν φάνηκε η ομάδα να οπισθοχωρεί, να δίνει χώρο στον αντίπαλο. Δεν φρέσκαρε την ομάδα, κυρίως στη μεσαία γραμμή. Ήταν κάτι που… φώναζε και θα μπορούσε να πραγματοποιήσει αλλαγές πολύ πιο νωρίς από το 80ο λεπτό.

Είχε στον πάγκο, Κατελάρη, Κούσουλο, Χριστοφή, Έζρα. Ούτε ένας απ’ αυτούς δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα; Γιατί αυτή τη φορά, δεν μπορεί να λεχθεί από τον προπονητή ότι ήταν ικανοποιημένος από αυτό που έβλεπε από ένα σημείο και μετά, ώστε να δικαιολογεί την μη πραγματοποίηση αλλαγών.

Αρχειο