ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξυπνος και… δασκαλεμένος ο Πέτεφ!

Λίγες ώρες μετά την τοποθέτησή του ότι, είναι έξυπνος άνθρωπος, ο Ιβάιλο Πέτεφ θέλησε να το επιβεβαιώσει. Πώς; Με την απόφασή του να απολογηθεί για τα όσα δήλωσε μετά το ματς με την ΑΕΛ, το βράδυ του Σαββάτου. Έξυπνος αλλά και… δασκαλεμένος ο Βούλγαρος τεχνικός, γιατί σίγουρα κάποιοι τον παρακίνησαν να προχωρήσει στην γραπτή δήλωση – απολογία το βράδυ της Δευτέρας. Δεν εξηγείται αλλιώς. Και ήλθε καπάκι η τοποθέτηση της Ομόνοιας ότι, αποδέχεται τα όσα ανέφερε ο Πέτεφ και ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα απομάκρυνσής του. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Ναι, δεν τέθηκε θέμα στη συνεδρία αφού σκοπός της συνάντησης του Πέτεφ με τον Τζιωνή χθες το πρωί ήταν για να προλάβουν τις εξελίξεις που αναμένονταν στην τακτική συνεδρία το απόγευμα. Γιατί, αρκετά μέλη του Δ.Σ. ήταν αποφασισμένα να θέσουν θέμα απομάκρυνσής του, όμως η απόφαση για γραπτή δήλωση – απολογία, τους απέτρεψε από το να το πράξουν.

Για τις γνώσεις του, την δουλειά του, ο Πέτεφ δεν αμφισβητήθηκε, παρόλο που ο αποκλεισμός στο Κύπελλο τον βαραίνει. Και δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη. Είναι αρκετοί αυτοί που υποστηρίζουν πως, ο Βούλγαρος είναι ικανός να δημιουργήσει μια καλή ομάδα για τη νέα σεζόν. Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει τον ίδιο και να αλλάξει, είναι η συμπεριφορά του. Και την ίδια ώρα, να αδιαφορήσει για τα όσα του λένε τρίτοι, που τον περιτριγυρίζουν για τους δικούς τους λόγους.

Όπως και να έχει, μετά την χθεσινή εξέλιξη, η Ομόνοια θα βαδίσει με τον Πέτεφ μέχρι το τέλος της περιόδου και για το μέλλον του θα αποφασίσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που θα προκύψει μέσα Απριλίου.

Αρχειο