ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμπιστοσύνη στον Νικ αλλά… υπό συνεχή αξιολόγηση

Για το θέμα της εκπροσώπησης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην ΚΟΠ από τον Νικ Νικολάου ρωτήθηκε ο πρόεδρος του σωματείου στην σημερινή συνέντευξη στο Goal. Παραθέτουμε το απόσπασμα πιο κάτω.

Η απάντηση κρίνεται ως πολύ διπλωματική διότι από τη μία ο Τζιωνής στήριξε το Νικ Νικολάου λέγοντας ότι “του έχουμε εμπιστοσύνη“, αλλά από την άλλη,  φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι “η εκπροσώπηση της ομάδας στην Ομοσπονδία βρίσκεται κάτω από συνεχή αξιολόγηση.”

Είπε επίσης ότι “υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις από τον Σύλλογο για τον εκάστοτε εκπρόσωπό του στην ΚΟΠ.” ενώ αναγνώρισε ότι ο Νικ Νικολάου δεν μπορεί να κάνει θαύματα από μόνος του.

Είναι γνωστό σε όσους είναι κοντά στο σωματείο (ακόμα και υπό καθεστώς εμπάργκο όπως το OMONOIA24) , ότι ο Αντώνης Τζιωνής παρακολουθεί από κοντά και στενά το έργο του Νικ Νικολάου και περιμένει πολύ περισσότερα από τον εκπρόσωπο του συλλόγου στη ΚΟΠ.

Διαβάστε τι είπε ο Αντώνης Τζιωνής:

“Κάθε χρόνο τα παράπονα της Ομόνοιας για την διαιτησία και όχι μόνο είναι έντονα. Ο εκπρόσωπός σας στην ΚΟΠ κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου. Ποια είναι η θέση του σ’ αυτά τα ζητήματα;

Έχουμε τακτική επικοινωνία με τον κ. Νικολάου. Συζητάμε, ανταλλάζουμε απόψεις. Έχουμε πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Συμμερίζεται και ο ίδιος τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου. Όπως οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα του συλλόγου, έτσι και η εκπροσώπηση της ομάδας στην Ομοσπονδία βρίσκεται κάτω από συνεχή αξιολόγηση. Του έχουμε εμπιστοσύνη. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι το έργο του δεν είναι εύκολο. Υπάρχει το ΔΣ της ΚΟΠ και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, δύο σώματα που καθορίζουν τις αλλαγές και λαμβάνουν τις αποφάσεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν αποφασίζει μόνος του ο Νικ Νικολάου, ούτε μπορεί μόνος του να περάσει την οποιαδήποτε θέση. Ασφαλώς υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις από τον Σύλλογο για τον εκάστοτε εκπρόσωπό του στην ΚΟΠ. Ωστόσο, για να διαφοροποιηθούν τα κακώς έχοντα στο χώρο, χρειάζεται συνεργασία – αν όχι με όλες – με αρκετές ομάδες, όπως και πραγματική διάθεση για να βελτιώσουμε το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ως η λαοφιλέστερη ομάδα στον τόπο, επιβάλλεται να διαδραματίζει αποφασιστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια.”

 

 

Αρχειο