ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ: Εμίτσιανες  ΟΜΟΝΟΙΑ μου….

Εμίτσιανες  ΟΜΟΝΟΙΑ μου….

Εμίτσιανες  ΟΜΟΝΟΙΑ μου όταν παίζεις με τούτους που έχουν έναν καφενέ και θεωρούν ότι έχουν ομάδα για να σε δουν με στα μάθκια….

Εμίτσιανες  ΟΜΟΝΟΙΑ μου όταν τούτοι οι ίδιοι έχουν απαιτήσεις που σένα για να πιαν βαθμούς στα παιγνίδκια μας!

Εμίτσιανες  ΟΜΟΝΟΙΑ μου όταν κανένας εν καταφέρνει να εξηγήσει σε τούντους 22 που κλοτσούν την μάππα και σε τούντους 5 που εν πάνω στο πάγκο ποθέν έρκεσε τζαι που πρέπει να πάεις!

Εμίτσιανες  ΟΜΟΝΟΙΑ μου όταν τούτοι ούλλοι που φορούν τις φανέλες σου που εν κουττουτζί με το ΤΡΙΦΥΛΛΙ εν μπορούν να καταλάβουν το βάρος τους!

Εμίτσιανες  ΟΜΟΝΟΙΑ μου όταν τούτοι οι 22 τζαι οι άλλοι 5 εν ηξέρουν ότι το 48’ χαζίρι κάποιοι να πιερώσουν την ζωή τους για να δημιουργηθείς ΕΣΥ… Τζαι πόσα ετραβήσασειν τούτοι οι ΑΔΡΩΠΟΙ για να στέκεσαι ΕΣΥ αγέρωχη και περήφανη τόσα χρόνια!

Εμίτσιανες  ΟΜΟΝΟΙΑ μου όταν τούτοι που πρέπει εδώ και πάρα πολλά χρόνια εν εξηγούσειν στους παίκτες και στους προπονητές ποια είσαι!

Τούτον εν το πρόβλημα ΟΜΟΝΟΙΑ μου! Όποιοι 22 τζαι να ρτούν όσοι Πάμποι τζαι να αλλάξουν, αν δεν αλλάξει ξανά η νοοτροπία μας εν πάμε πούποτε τζαι η ΟΜΟΝΟΙΑ εν να μιτσιανίσκει τζ’ άλλο!

Το ΜΟΝΟ που σε θυμίζει ακόμα εν ο ΛΑΟΣ σου… Ο ΛΑΟΣ που τζοιμάται και ξυπνά με μια τζαι μόνο σκέψη! Να σε στέψει ξανά ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ στο θρόνο σου!

Τούτος  ο ΛΑΟΣ που εγέμωνε το Μακάρειο μόνος του τζαι εδίεννεν των χτιτζιών χαττιρικά 1000 θέσεις!

Τούτος ο ΛΑΟΣ που εγέμωνε το Γ.Σ.Π με τον Άρη (της Λεμεσού) γιατί έτσι εγούσταρεν! ‘Αλλοι  έπρεπε να παίξουν με την πιο εμπορική ομάδα της Ευρώπης για να κόψουν τίκετς οι τουρίστες και  να γεμώσουν το Γ.Σ.Π!

Κάμετε τούτα που πρέπει να γίνουν κύριοι . Εξηγάτε τους με ούλλα τα μέσα που διαθέτετε που ήρταν να παίξουν μάππα. Τι σημαίνει ΟΜΟΝΟΙΑ, τι συμβολίζει το ΤΡΙΦΥΛΛΙ! Μιλάτε τους και εξηγάτε τους τι σημαίνει ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ!

Εν σηκώνει αναβολές! Αλλάξετε ή καλλυττερά φέρτε πίσω την νοοτροπία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Τζαι όποιος ΜΙΑ, ΔΚΥΟ, ΤΡΕΙΣ φορές εν μπορεί να καταλάβει…..ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΣΣΟ ΤΟΥ!

Φέρτε πίσω την ΟΜΟΝΟΙΑ τζαι την ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ!

Π.Π

 

 

 

 

 

 

Αρχειο