ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εμπιστοσύνη στον Άκη, Πάμπος – Τιμούρ το 1-2

Ο λόγος που ακόμη να προκύψει συμφωνία με νέο προπονητή είναι γιατί, απόφαση της διοίκησης είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τον Άκη Ιωακείμ μέχρι το τέλος της σεζόν. Σημερινές πληροφορίες κάνουν λόγο πως, ο Ιωακείμ μαζί με τον Φρέντμπεργκ θα καθοδηγήσουν την ομάδα και στη συνέχεια, βγάζοντας τη σεζόν. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι, οι υποψήφιοι προπονητές δεν είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας τώρα αλλά με τη νέα περίοδο. Φαίνεται να μην θέλουν να φορτωθούν την ευθύνη της πιθανής μη εξόδου της ομάδας στην Ευρώπη ή τυχόν κάποιων αρνητικών αποτελεσμάτων. Είναι όρος που έθεσαν στον πρόεδρο, ο οποίος τον αποδέχθηκε αφού υπάρχει εμπιστοσύνη στον Ιωακείμ και το νυν τεχνικό τιμ.

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φέρουν τον Αντώνη Τζιωνή να συναντήθηκε και με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός μαζί με τον Πάμπο φέρεται να είναι οι βασικοί υποψήφιοι, αφού ένα από τα βασικά κριτήρια που τέθηκε για την πρόσληψη νέου τεχνικού είναι, να γνωρίζει την Ομόνοια. Ο Κετσπάγια, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, δεν είναι αρνητικός να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Πάντως, ο Πάμπος Χριστοδούλου είναι ο νούμερο ένα υποψήφιος για τον πάγκο της Ομόνοιας. Το θέμα προπονητή ίσως ξεκαθαρίσει την ερχόμενη βδομάδα, ίσως πάει και πιο πέρα. Ο Τζιωνής θα πάει τη Δευτέρα με μικρή λίστα προπονητών, μάξιμουμ τέσσερις και θα ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη για τις επαφές του και πως έχει το όλο ζήτημα. Αναλόγως θα προχωρήσει για να έχει σύντομα αποτέλεσμα.

Ο νέος τεχνικός, όποιος κι αν θα είναι αυτός, θα παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας και παράλληλα θα κάνει τον προγραμματισμό για τη νέα περίοδο. Ο τεχνικός διευθυντής ίσως κριθεί από την επιλογή προπονητή και ενδέχεται να προκύψει την ίδια περίοδο αφού έγιναν και σε αυτό το κεφάλαιο επαφές και είναι, επίσης, σε καλό δρόμο.

Αρχειο