ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εννέα παιχνίδια, πάνω κάτω η ίδια εικόνα!

Σημαντική η νίκη απέναντι στην ΑΕΛ, πολύ σημαντικοί οι τρείς βαθμοί όμως μας τα χάλασε κάπως η παρουσία της ομάδας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Έχοντας ένα ρόλο παθητικό για 45 λεπτά, η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν σαν να περιμένε τον διαιτητή να λήξει τον αγώνα. Είδαμε ποδοσφαιριστές κουρασμένους από ένα σημείο και μετά, όμως και πάλι δεν ήρθαν οι βοήθειες που έπρεπε από τον πάγκο.

Ευτυχώς σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν το πληρώσαμε. Θεωρούμε ότι η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει καμιά σχέση με το έκτρωμα που παρακολουθήσαμε την περασμένη τριετία.

Παρόλα αυτά πρέπει να μάθει, ή καλύτερα να βρεί τους τρόπους, να κάνει την ζωή της πιο εύκολη. Και στα εννέα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ είδαμε πάνω κάτω τα ίδια στοιχεία. Χρειάζεται βελτίωση σε πολλούς τομείς η ομάδα. Επίσης κάποιοι ποδοσφαιριστές χρειάζονται ξεκούραση (ειδικά ο Τζόρντι).

Η διακοπή που ακολουθεί πρέπει να είναι η ευκαιρία έτσι ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να δουλέψει και να βελτιώσει τις αδυναμίες της. Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, με ΕΝΠ και ΑΠΟΕΛ και η ομάδα μας πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη να τα κερδίσει.

Αρχειο