ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενσωμάτωση Μπερκ στην ομάδα προγραμματισμού και μανίκια πάνω…

Ο Χένινγκ Μπερκ αναμένεται αυτή τη βδομάδα να κατέλθει στην Κύπρο για τα διαδικαστικά. Ο νέος προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχει μπροστά του λιγότερο από ένα μήνα πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για να κλείσει το ρόστερ σε συνεργασία με την Ομάδα προγραμματισμού.

Σίμος Ταραπουλούζης και Νέοφυτος Λάρκου είναι ήδη σε τελικό στάδιο στην αξιολόγηση του υφιστάμενου ρόστερ, καθώς επίσης έχουν εντοπίσει και πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Θεωρητικά ο Μπεργκ δεν θα έχει ουσιαστική παρέμβαση στο ποιοι αποχωρούν όμως σίγουρα θα είναι καταλυτικός ο ρόλος του στην επιλογή των μεταγραφών. Δεν είναι μεγάλο το διάστημα που έχει μείνει μέχρι την Πολωνία που θα πρέπει το ρόστερ, πέραν κάποιων εκπλήξεων της τελευταίας στιγμής, να είναι κλειστό.

Σε μία άλλη εξέλιξη ταυτόχρονα με τους ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ανακοινωθούν και τα μέλη του τεχνικού τιμ που θα πλαισιώνουν τον Μπεργκ. Ο Νορβηγός θα θελήσει να έχει στο πλευρό του βοηθούς που να ταιριάζουν στη φιλοσοφία του και που ίσως να έχει συνεργαστεί μαζί τους και στο παρελθόν.

Αναμένουμε πως η εβδομάδα που μπαίνει θα είναι εβδομάδα μαζεμένων ανακοινώσεων από την ομάδα μας

Αρχειο