ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημα στην 23άδα της Εθνικής Ελλάδας Κολοβός και Μαυρίας

Η Eλλάδα αντιμετωπίζει το Λιχτενστάιν (23/3, Βαντούζ) και την Βοσνία (26/3, Ζένιτσα) στο πλαίσιο των δυο πρώτων αγωνιστικών και φυσικά θέλει να αποσπάσει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς, προκειμένου να έχει κάνει μια καλή αρχή για την κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων στον όμιλό της, που δίνει εισιτήριο για τα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Άγγελος Αναστασιάδης, για τα δυο αυτά παιχνίδια επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές ανάμεσα τους και οι δύο Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Χάρης Μαυρίας και Δημήτρης Κολοβός.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα, 18 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18:30, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους και για το φίλαθλο κοινό.

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κουλούρης, Δώνης.

 

Αρχειο