ΑΠΟΨΕΙΣ

Επιστολή στο πρόεδρο.

Προς τον πρόεδρο της Ομόνοιας .

Κύριε Αντώνη Τζιωνή.

Ονομάζομαι Χριστος Δημητριου .Ειμαι μέλος της μεγάλης Ομόνοιας .

Καλείσθε πάραυτα να παραιτηθείτε από πρόεδρος γιατί αποτύχατε παταγωδώς .Φευγοντας μην ξεχάσετε να πάρετε παραμάσχαλα και όλα τα μέλη του Συμβουλίου σας.Εχετε καταφέρει να βυθίσετε το σωματείο στα χρέη ,ανεβάζοντας τον προϋπολογισμό σε επίπεδα απαγορευτικά για το σωματείο ,αφού δώσατε ψεύτικες ελπίδες στον μεγάλο κόσμο της Ομόνοιας .Δωσατε πλήρη εμπιστοσύνη σε ένα προπονητή ,που είχε εξυβρίσει τους οπαδούς και κατά συνέπεια ολόκληρο το οικοδόμημα της Ομόνοιας .

Έβαλες υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος τον άνθρωπο που έκανε αρνητική κρητική στον προκατοχο του και στον προπονητή Καρβερ ως επίσης στον τεχνικό διευθυντή Ταμπιζα.

Εχεις και κάποιους δίπλα σου… που όταν τους ρωτησεις σχετικά με τα της ομάδας ,το μόνο που ξέρουν να απαντούν ειναι, -δεν γνωρίζουμε -Ασε που μερικές φορές σου λένε -θα πάρω το θέμα στο Συμβούλιο -.

Έχετε καταντήσει την Ομόνοια τον μεγαλύτερο ζήτουλα του αιώνα .

Κύριε Αντώνη Τζιωνη,  πριν προχωρήσετε στην πρόσληψη νέου προπονητή και νέας προπονητικης ομάδας ,έχετε υποχρέωση να καλέσετε έκτακτη γενική συνέλευση για να ενημερώσετε τα μέλη .

Πρωτον για την αποτυχία σας στην επιλογή προπονητή .

Δευτερο για τον διπλασιασμό του προϋπολογισμού της ποδοσφαιρικής ομάδας .

Τριτον ,πως λογαριάζετε να τα φέρετε βόλτα,με το να διώξεις τέσσερις ποδοσφαιριστές και να φέρετε άλλους τέσσερις συν τον προπονητή και την προπονητικη του ομάδα ;

Όπως βλέπω τα πράγματα ,θα ξεπεράσετε τις σπατάλες και του (Μιλτιαδη Νεοφυτου).

Να μην πω ,πως τα μέλη τα θυμάστε μόνον όταν θέλετε τα λεφτά τους !!

Χρίστος Δημητρίου.

Αρχειο