ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει στο «Ρέμες» (τα φιλικά)

Στο αθλητικό κέντρο «Ρέμες», στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας, θα προετοιμαστεί η Ομόνοια ενόψει της νέας σεζόν. Πρόκειται για ένα γνώριμο κέντρο αφού η ομάδα μας προετοιμάστηκε και πιο παλιά, έχοντας την καλύτερη εικόνα για το τι μπορεί να προσφέρει. Πρόκειται για ένα υπερσύχρονο κέντρο, που προτιμούν κάθε χρόνο μεγάλες ομάδες για την προετοιμασία τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ομόνοια θα βρεθεί στο «Ρέμες» από τις 19 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου. Σ’ αυτό το διάστημα ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του θα δουλέψουν σκληρά για να «χτίσουν» τη νέα Ομόνοια, αυτοί που οραματίζονται οι ίδιοι και ο μεγάλος κόσμος της.

Μάλιστα, έχει ήδη «κλείσει» και το πρώτο φιλικό που θα είναι με την τσέχικη Σίγμα Όλομουτς στις 22 Ιουλίου. Ακολούθως, η Ομόνοια θα δώσει άλλα δύο ή και τρία φιλικά παιχνίδια. Το ένα απ’ αυτά θα είναι εκτός απροόπτου με την Χάποελ Τελ Αβιβ, που θα βρίσκεται κι αυτή εκείνη την περίοδο στο «Ρέμες» για προετοιμασία. Τα άλλα δυο αναμένεται να είναι με ομάδες της Πολωνίας. Εντός των ημερών θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα από το σωματείο.

Αρχειο