ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΦΟΥΤΣΑΛ

Επιστρέφουν στην βάση τους γεμάτοι εμπειρίες και αυτοπεποίθηση

Οι φουτσαλιστές του Κώστα Χριστδούλου ολοκλήρωσαν χθες βράδι τις υποχρεώσεις τους στο Main Round του Champions League στο φούτσαλ, και επιστρέφουν από την Κροατία γεμάτοι εμπειρίες και αυτοπεποίθηση.

Απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους όμως δυστυχώς το επίπεδο σε αυτή την φάση της διοργάνωσης είναι πάρα πολύ ψηλό και αυτό φάνηκε και στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Novo όπου είχαμε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουμε τηλεοπτικά. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα μας αγωνίστηκε με αντιπάλους πολύ ισχυρότερους τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά.

Μπορεί λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ να αποκλείστηκε από την διοργάνωση χωρίς κάποιο βαθμό, όμως πάλεψε όλα τα παιχνίδια και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους αντιπάλους της. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η ομάδα καταχειροκροτήθηκε στο τέλος του χθσινό αγώνα με την  Leo στον οποίο δέχτηκε την ήττα με 6-5 στις λεπτομέρειες.

Μόνο περηφάνεια νιώθουμε λοιπόν για τους φουτσαλιστές μας οι οποίοι επιστρέφοντας στην βάση τους θα στοχοπροσηλωθούν στις εγχώριες διοργανώσεις με στόχο την κατάκτηση τόσο του Πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου.

Σε αυτές τις μάχες πρέπει να έχουν συνοδοιπόρο τον πράσινο λαό ο οποίος επιβάλλεται να σταθεί στο πλευρό και της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να την στηρίξει, με πάθος και σθένος, όπως ακριβώς το επιβάλλει η ιστορία μας.

 

 

Αρχειο