ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερμής και μετά… μένει Τσίρειο!

Το ματς που πλησιάζει και προηγείται κάθε άλλου για την Ομόνοια είναι αυτό με τον Ερμή, το Σάββατο στο ΓΣΠ (17:00). Ένα ματς που επιβάλλεται να κερδίσει η ομάδα μας, για να φθάσει τις τέσσερις σερί νίκες, τα πέντε ματς αήττητοι και να δώσει συνέχεια στην αντεπίθεσή της.

Ακολούθως και σε διάστημα τριών ημερών θα ταξιδέψει δυο φορές στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει Απόλλωνα και ΑΕΛ. Συγκεκριμένα, στις 17 Ιανουαρίου θα αναμετρηθεί με τους γαλάζιους της Λεμεσού, σε εξ αναβολής αγώνα γα τη 2η αγωνιστική. Επιτέλους έφθασε η ώρα αυτού του αγώνα, που έπρεπε να γίνει περί τα τέλη Αυγούστους. Και στη συνέχεια, στις 20 του μήνα η Ομόνοια θα βρεθεί ξανά στο Τσίρειο για την αναμέτρηση με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού. Ένα ματς που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ΑΕΛ.

Γίνεται αντιληπτό πως, η Ομόνοια θα έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα αφού σε οκτώ μέρες θα δώσει τρία ματς, με τα δύο να είναι ντέρμπι και εκτός έδρας. Όμως και πάλι ο στόχος δεν αλλάζει, θα ψάξει τις νίκες που θα της επιτρέψει να συνεχίσει το άλμα στις  θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Αρχειο