ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχεται για ενίσχυση… και νίκη στο “αιώνιο”!

Σε λίγες ημέρες προς τα τέλη Νοεμβρίου κλείνει αεροπορικό ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σταύρος Παπασταύρου και καταυθάνει από Αμερική! Έρχεται λίγες ημέρες πριν το “αιώνιο” και θα είναι παρόν στο ΓΣΠ δίπλα από την ομάδα.

Ο λόγος της επίσκεψης του Προέδρου είναι κυρίως να ενημερωθεί για τα τεκτενόμενα στην ομάδα, προετοιμασία για τη μεταγραφική Ιανουαρίου και ίσως εκμεταλλευτεί την παρουσία και για κάποιες συναντήσεις που αφορούν τις Χαλεπιανές και τις ανακαινίσεις στο “Πούλλος”.

Σίγουρα υπάρχει μερική ικανοποίηση στα μάτια του κ. Παπασταύρου για τη μέχρι σήμερα παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα και με την παρουσία του στην Κύπρο φιλοδοξεί ότι θα δοθεί και εκείνο το έξτρα κίνητρο για τη συνέχεια.

Θα είναι παρόν στο γήπεδο κόντρα στον “αιώνιο” και είμαστε σίγουροι πως θέλει και αυτός διακαώς νίκη, γνωρίζοντας πως η ΟΜΟΝΟΙΑ την αγνοεί για σχεδόν 6 χρόνια επί του Αποέλ. Νίκη στον Α’ Γύρο επί του “αιώνιου” ίσως να σημαίνει και μισό Ευρωπαικό Εισιτήριο στο τέλος αν ανολογιστούμε και τον παράγοντα ψυχολογία.

Αρχειο