ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έστειλε μηνύματα ο Παπαστάυρου μετά την εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μας μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ντέρμπι αυτή την φορά από τον Απόλλωνα.

Οι  άνθρωποι της ομάδας και κυρίως ο Πρόεδρος της Εταιρείας Σταύρος Παπασταύρου εστιάζεται στην εικόνα που παρουσίασε η ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγώνα με τους γαλάζιους της Λεμεσού,  η οποία ομολογουμένως δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο.

Ο κύριος Παπασταύρου όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε συνομιλία που είχε με τον Τεχνικό Διευθυντή Άνχελ Γκόμεθ έστειλε μηνύματα πως απαιτεί άμεση βελτίωση, αρχής γενομένης από τον ερχόμενο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο κύριος Παπασταύρου νιώθει έντονα το γεγονός ότι ο κόσμος δεν έφυγε ικανοποιημένος από το γήπεδο το βράδυ της περασμένης Κυριακής, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν θέλει να ξανασυμβεί. Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα που ενόχλησε, αλλά γενικά η συνολική εικόνα και αντίδραση τόσο του τεχνικού επιτελείού όσο και  των ποδοσφαιριστών μας κατά την διάρκεια του 90λέπτου.

Αυτό που θέλει να δει από την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Πρόεδρος στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα είναι μια καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί με νίκη κάτι που θα φέρει την ηρεμία πίσω στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αρχειο