ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευκαιρία για …’ευκαιρίες’ και ξεκούραση!

H OMONOIA έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη νίκη της την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Έτσι οι επόμενες δύο αγωνιστικές που απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος είναι πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα.

Κόντρα σε ΑΕΚ και Απόλλωνα ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει ενόψει του μεγάλου τελικού Κυπέλλου της 18ης Μαϊού, ποδοσφαιριστές κλειδιά που τράβηξαν αρκετά μεγάλο κουπί το τελευταίο διάστημα, έτσι ώστε να τους έχει φρέσκους στον κρίσμο ραντεβού με την ιστορία, σε δύο περίπου εβδομάδες.

Εξάλλου ο Σέρβος προπονητής θα θέλει να προστατέψει κάποιους από αυτούς από τυχόν τραυματισμούς που μπορούν να προέλθουν από τις συμμετοχές τους στους δύο αγώνες πρωταθλήματος που απομένουν.

Ο Μιλόγιεβιτς αναμένεται να δώσει και ευκαιρίες σε νεαρούς κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής στον φετινό μαραθώνιο. Στα χέρια τους είναι να τις αρπάξουν και να αποδείξουν ότι μπορούν να στελεχώσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ τη νέα σεζόν.

 

 

 

Αρχειο