ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δημητρίου:”Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, που σήμερα ήταν εξαιρετικότατος”

Δηλώσεις στην κάμερα της Priemtel έκανε ο Ανδρέας Δημητρίου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ:

“Πήραμε τη νίκη σε ένα ακόμη ντέρμπι. Ήταν σημαντικό να κερδίζαμε σήμερα για να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα υπάρχει αύριο στο ντέρμπι στην Λεμεσό. Ήταν σημαντικό να πάμε στην διακοπή του πρωταθλήματος νικηφόρα. Εκεί θα δουλέψουμε για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε έτοιμοι στο παιχνίδι με την ΕΝΠ εκτός έδρας.

Ευτυχήσαμε να πάρουμε νωρίς το προβάδισμα και ακολούθως ελέγχαμε το παιχνίδι. Φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες, όχι πολλές αλλά κλασικές. Θα μπορούσαμε να πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ και να κάναμε τα πράγματα πιο εύκολα.

Είναι σημαντικό ότι η ομάδα δεν πανικοβλήθηκε στα τελευταία λεπτά, έδειξε καθαρό μυαλό και καθάρισε όλες τις φάσεις. Και ο Φαμπιάνο εκεί που χρειάστηκε ήταν έκανε εξαιρετική επέμβαση και γενικά η ομάδα αμύνθηκε πάρα πολύ καλά.

Η φάση του Κακουλλή όντως ξεσήκωσε τον κόσμο. Πάντα χαίρεται ο κόσμος όταν βλέπει ένα παιδί απ’ την ακαδημία να μπαίνει στο γήπεδο. Και ειδικά η κίνηση του Ανδρόνικου ήταν μια σφραγίδα πάθους και θέλησης για να βοηθήσει την ομάδα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που σήμερα ήταν εξαιρετικότατος.

Η επένδυση που γίνεται στην ακαδημία είναι μεγάλη. Δυστυχώς τα αποτελέσματα στην ακαδημία δεν μπορείς να τα περιμένεις άμεσα. Παίκτες της ηλικίας των 13 και κάτω χρειάζονται χρόνια. Έχουμε νεαρούς με ταλέντο στην πρώτη ομάδα και άλλους που κτυπούν την πόρτα της πρώτης ομάδας. Η επιλογή για την εντεκάδα και τις αλλαγές δεν γίνεται βάση την Εθνικότητα αλλά βάση της αγωνιστικής κατάστασης και των αναγκών σε κάθε αγώνα”.

Αρχειο