ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξαιρετικές εντυπώσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίριου από το τουρνουά στο Κατάρ (Φωτορεπορτάζ)

Στο τουρνουά «Tri-Series Tournament», της φημισμένης Ακαδημίας «Aspire Academy», συμμετέχουν οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με γεννηθέντες 2003, 2004 και 2005.
Τόσο τα παιδιά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου, όσο και όλοι όσοι συμμετέχουν στην αποστολή, δηλώνουν εντυπωσιασμένοια από τις συνθήκες που συνάντησαν, αλλά και από το ιδιαίτερα ψηλό επίπεδο του τουρνουά.
Οι υποχρεώσεις των Επίλεκτων ομάδων θα ολοκληρωθούν στις 27 Νοεμβρίου 2014. Η Ακαδημία «Aspire», που θεωρείται ως η πιο εξελιγμένη ανά το Παγκόσμιο σε θέματα Αθλητικών Επιστημών, Αθλητικής Ιατρικής και Αθλητικών Εγκαταστάσεων, θα συμμετάσχει στο τουρνουά με την ομάδα που αποτελείται από Επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Μέσης Ανατολής, της Ασίας και της Αφρικής.
Οι εγκαταστάσεις της Ακαδημίας «Aspire», στις οποίες διεξάγεται το τουρνουά, χρησιμοποιούνται από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης για χειμερινή προετοιμασία, όπως για παράδειγμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα, την Μπάγιερν Μονάχου και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτετ.
Πιο κάτω παραθέτουμε φωτορεπορτάζ από την παρουσία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου στο τουρνουά:

Αρχειο