ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει παιχνίδι και μάλιστα σημαντικότατο

Το βλέμμα του κόσμου της Ομόνοιας επικεντρώθηκε στην αναζήτηση που κάνει η διοίκηση για νέο προπονητή και το αγωνιστικό μπήκε στο περιθώριο. Καιρός είναι όμως να επικεντρωνόμαστε στην ομάδα και στο σημαντικότατο παιχνίδι που έχει τη Δευτέρα (19:00) με την ΑΕΚ, εκτός έδρας.

Μια νέα δύσκολη αποστολή για την ομάδα μας, που θα επιδιώξει καλή εμφάνιση και κυρίως νικηφόρο αποτέλεσμα. Αν θέλει να ελπίζει στο ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πρέπει να φύγει με το διπλό από το «ΑΕΚ Αρένα». Όχι πως αν το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό όλα τελειώνουν αλλά η προσπάθειά της θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη και οι πιθανότητες θα περιοριστούν αισθητά.

Ο Άκης Ιωακείμ με τους συνεργάτες του προσπαθεί να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές τη σημασία του αγώνα της Δευτέρας. Να αντιληφθούν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη απώλεια βαθμών και θα πρέπει να παθιάσουν για τη νίκη. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια, που επιβάλλουν διπλό. Είμαστε η Ομόνοια και θα πρέπει να κοιτάξουμε στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο σε κάθε έδρα.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Άρνασον και Κατελάρη, με τις επιλογές στο κέντρο της άμυνας να είναι περιορισμένες. Αντί του Κατελάρη αναμένεται να αγωνιστεί ο Φλορέσκου, παρόλο που είναι στις επιλογές του και ο Νασιμέντο. Σε θέση να αγωνιστεί είναι και ο Καρλίτος, που έχει το χέρι του σε ειδικό νάρθηκα. Ωστόσο, ο Ρουμάνος φαντάζει ως ο επικρατέστερος. Στο δεξί άκρο της άμυνας, παρόλο που υποψήφιοι είναι και οι Κωνσταντινίδης, Καρλίτος, ο Δημητρίου που είχε καλή παρουσία στα δυο τελευταία ματς που κλήθηκε και πήρε θέση στο αρχικό σχήμα, αναμένεται να διατηρηθεί. Όσον αφορά στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αναμένεται να αρχίσει τον αγώνα ένας εκ των Κύπρου ή Αζίζ.

Υπάρχουν ακόμη τρεις προπονήσεις στις οποίες ο Ιωακείμ θα δώσει έμφαση στην τακτική σε συνδυασμό με την ψυχολογία της ομάδας. Αν δεν έχει καταλήξει οριστικά στο αρχικό σχήμα αναμένεται να το κάνει μέχρι αύριο.

Αρχειο