ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει συμφωνίες, αναμένει υπογραφές

Στους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την προτεραιότητά του για το ρόστερ της Ομόνοια, κατέληξε σύμφωνα με πληροφορίες ο Πάμπος Χριστοδούλου. Το προηγούμενο διάστημα ο τεχνικός της ομάδας προχώρησε σε σημαντικό βαθμό τον προγραμματισμό και ιδιαίτερα το κεφάλαιο προσθήκες. Πλέον, απομένει οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους μίλησε και δεν είναι αρνητικοί να αγωνιστούν στην Ομόνοια, να υπογράψουν και το συμβόλαιό τους. Μόνο τότε θα είναι σε θέση το σωματείο να ανακοινώσει τις επόμενες μετεγγραφές.

Η σχετική καθυστέρηση που παρατηρείται στην υλοποίηση των μετεγγραφών, έχει να κάνει με την απόφαση των ποδοσφαιριστών αφού τους έχουν προσεγγίσει κι άλλοι σύλλογοι και το σκέφτονται. Σαφώς και το οικονομικό θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην απόφασή τους. Με κάποιους υπήρχε ή υπάρχει ακόμη μια διαφορά, όμως ο Πάμπος Χριστοδούλου προσπαθεί να τους «ψήσει», κάνοντάς τους ιδιαίτερη μνεία στην προοπτική για τους ίδιους να αγωνιστούν σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ομόνοια.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, θέλει να κλείσει όσο το δυνατό περισσότερους ποδοσφαιριστές που αποτελούν προτεραιότητα. Θέλει να στελεχώσει τον βασικό κορμό με τέτοιους παίκτες, ικανούς να κάνουν την διαφορά. Θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια αφού μέχρι το τέλος του μήνα έχει τουλάχιστον άλλες δυο βδομάδες. Ακολούθως, εάν με κάποιους δεν κυλά το πράγμα, τότε και μόνο θα στραφεί σε εναλλακτικές λύσεις.

Για τον «άσο» ο Σαλάν και τον επιτελικό μέσο, οι Σαλάν και Πέδρο αντίστοιχα αποτελούν τον νούμερο ένα στόχο. Υπομονή, λοιπόν, ακόμη λίγες μέρες αφού όπως διαμηνύεται από πλευράς συλλόγου, αυτή η εβδομάδα αναμένεται να φέρει τουλάχιστον 2-3 μετεγγραφές.

Αρχειο