Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ

Fan Club Λακατάμειας:” Ο κ. Παπασταύρου να αναλάβει προσωπικά την κατάσταση”

Aνακοίνωση Fan Club Λακατάμειας σχετικά με τις εξελίξεις στην ομάδα μας:

“Το περασμένο Σάββατο γίναμε μάρτυρες σε μία από τις πιο ντροπιαστικές ήττες στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μιας ήττας που μας πλήγωσε ακόμα περισσότερο με τον τρόπο που αυτή ήρθε.

Στη 10χρονη πορεία του FAN CLUB LAKATAMIAS σπάνια έχουμε προβεί σε ενέργειες και αντιπαραθέσεις που να δυναμιτίζουν το κλίμα ανάμεσα στον κόσμο μας. Επιλέγαμε πάντα να φέρνουμε είς πέρας τη δική μας δουλειά που είναι να στεκόμαστε δίπλα στην ομάδα μας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αυτή την φορά και μετά τα όσα έλαβαν χώρα το καλοκαίρι και αφού στηρίξαμε την νέα προσπάθεια με μοναδικό γνώμονα το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την δική μας παρέμβαση με σκοπό να βοηθήσουμε την ομάδα μας να βγει από το αγωνιστικό τέλμα.

Απευθυνόμαστε λοιπόν, κυρίως στο κ. Σ.Παπασταύρου και του λέμε οτι ήρθε η ώρα να αναλάβει προσωπικά την κατάσταση, να αναζητήσει ευθύνες από όλους του εμπλεκόμενους στα της ομάδας, να λάβει μέτρα και να προβεί στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις ούτως ώστε να μην χαθεί και αυτή η χρονιά από τώρα.

Δυστυχώς κάποιοι από τους ανθρώπους που προσλάβατε για να χτίσουν την νέα ΟΜΟΝΟΙΑ αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων και του ονόματος αυτού του ιστορικού συλλόγου.
Η απομάκρυνση Ολίβα δεν φαίνεται από μόνη της ικανή να φέρει άλλον αέρα στο Ηλίας Πούλλος και γι’αυτό η ευθύνη βαραίνει πρώτιστα τον τεχνικό διευθυντή αλλά ταυτόχρονα και τον διευθυντή ποδοσφαίρου.

Θεωρούμε πως ο κύριος Άνχελ Γκόμεζ θα έπρεπε εάν σεβόταν τον εαυτό του να είχε ήδη παραιτηθεί αφού για το χάλι που παρακολουθούμε έχει τεράστια ευθύνη. Άποψη μας είναι ότι απέτυχε πλήρως και δεν πρέπει να έχει καμία εμπλοκή στις συζητήσεις για την πρόσληψη νέου προπονητή. Ας σώσει τουλάχιστον την τιμή του με ΝΙΚΗ απέναντι στον αιώνιο εχθρό και ας πάει στο καλό.

Κ.Παπασταύρου, ζητούμε κυρίως από εσένα αλλά και από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να αναλάβετε δράση και να στείλετε μήνυμα σε οποιονδήποτε φορεί την φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ότι δεν του επιτρέπουμε να χάνει χωρίς καν να ιδρώσει και να ματώσει αυτή την τιμημένη φανέλα.

ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΎΝΕΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ.
Υ.Γ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ.
ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ”

Αρχειο