ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φελτχούιζεν, τελικά!

Ανατροπή και πάλι προέκυψε στο κεφάλαιο τερματοφύλακας και η Ομόνοια σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις (αν δεν πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένα) θα κάνει «δικό» της τον Ολλανδό Πιτ Φελτχούιζεν.
Ο 30χρονος τερματοφύλακας επανήλθε και αφού η Ομόνοια δεν προχώρησε με άλλη περίπτωση, η πόρτα ήταν ανοιχτή για τον νούμερο ένα στόχο για τη θέση στον άσο και το τεχνικό τιμ άναψε πράσινο για ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Μάλιστα, ο Φελτχούιζεν αναμένεται εντός της ημέρας στην Κύπρο για ολοκλήρωση της συμφωνίας με την υπογραφή συμβολαίου. Εάν δεν προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο, θα βρεθεί άμεσα στις Πλάτρες αρχίζοντας προετοιμασία.
Ο Φελτχούιζεν, ύψους 1.90μ., στην περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Χάποελ Χάιφα (18 συμμετοχές), ενώ προηγουμένως για μια πενταετία (2011-16) ήταν στη Φίτεσε (108 παρουσίες). Διαθέτει τα στοιχεία που η τεχνική ηγεσία θέλει για τη θέση στον άσο και πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά.

Εξάλλου, η Ομόνοια βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και με επιθετικό αλλά και κεντρικό αμυντικό. Έχουν σταλεί συμβόλαια και τα αναμένουν υπογεγραμμένα ώστε να προκύψει και ανακοίνωση. Το τεχνικό τιμ εύχεται ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και άμεσα θα συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Πληροφορίες φέρουν την ομάδα να είναι μια ανάσα από Βραζιλιάνο επιθετικό.

Αρχειο