ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φίλοι αθλητικογράφοι απλά φοβάστε να πείτε τα σύκα – σύκα και την σκάφη – σκάφη

Ήταν φυσικό μετά την διαδυκτιακή κόντρα ανάμεσα σε Αποελ και ΟΜΟΝΟΙΑ χθες βράδυ αρκετοί αθλητικογράφοι να βγούν και να σχολιάσουν το περιστατικό. Δυστυχώς όμως παρατηρούμε μια προσπάθεια τσουβαλιάσματος των παραγόντων των δύο ομάδων, αγνοώντας πως ξεκίνησε αυτή η κόντρα.

Ας μας απαντήσουν οι κύριοι αθλητικογράφοι τι λόγος έπεφτε στο Αποέλ και μόλις πέντε λεπτά μετά την λήξη του αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΑΕΛ, έπρεπε να προβεί σε αυτή την ατυχέστατη παρέμβαση. Όταν μάλιστα η ίδια Λεμεσιανή ομάδα δια στόματος των παραγόντων της έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα μας και δεν αναφέρθηκε κανένας στην διαιτησία.

Κι αν κάποιοι επιμένεται πως το Αποελ χρωστούσε αυτή την παρέμβαση στην ΟΜΟΝΟΙΑ για το θέμα που δημιουργήθηκε πριν από δύο εβδομάδες με τον διαιτητή Γιώργο Νικολάου, απαντήστε μας τι έπρεπε να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Να κλείσει τα μάτια και το στόμα, για τον ορισμό ενός διαιτητή που μόλις δύο αγωνιστικές πριν είχε κατακρεουργήσει την ομάδα μας;

Δυστυχώς η δημοσιογραφία στην Κύρπο παραπαίει. Κάποιοι όπως φαίνεται φοβούνται να πουν και να γράψουν τα πράγματα ως έχουν, μπας και χάσουν καμιά είδηση για την κόντρα Ντολ και Χατζηλούκα, ή δεν πάνε κανένα ταξιδάκι σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Όσο κι αν πονάει αυτή είναι η πραγματικότητα και  δυστυχώς παρά να γράφεται ορισμένοι για την κατάντια του Κυπριακού ποδοσφαίρου, αναλογιστείτε πρώτα τι  κάνετε και πως συμπεριφέρεστε εσείς οι ίδιοι για να διορθώσετε την κατάσταση.

Αρχειο