ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιατί αυτός ο ΛΑΟΣ δεν έχει ταβάνι…

Ντέρμπι έχει αύριο η Ομόνοια, που υποδέχεται την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα ολοκληρώνει το απόγευμα την προετοιμασία της και με το πέρας της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό ματς. Ο Μπεργκ δεν υπολογίζει τους Μίκου και Τζιωνή. Διαθέσιμοι σε σχέση με το προηγούμενο ματς, είναι οι Χούμποτσαν και Κατελάρης.

Το αυριανό ματς αναμένεται δύσκολο, όπως είναι όλα. Απέναντί της η Ομόνοια θα έχει την ΑΕΛ, μια ομάδα που μπορεί να έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα όμως είναι υπολογίσιμη. Το δείχνουν τα αποτελέσματά της και είναι μόλις ένα βαθμό πιο κάτω. Γι’ αυτό, κερδίζοντάς την, πέρα του ότι η Ομόνοια θα προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της, θα ξεφύγει στους 4 βαθμούς της αντιπάλου της. Επίσης, θα ρίξει και ματιές στην κορυφή, αφού με το που θα τελειώσει το ντέρμπι στο ΓΣΠ θα αρχίσει έναν άλλο στο «Αμμόχωστος» ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση. Είναι πιθανό να έχει απώλεια η Ανόρθωση και η Ομόνοια να βρεθεί στην κορυφή!

Ο κόσμος, ο ΛΑΟΣ της Ομόνοιας, επιβάλλεται να είναι και πάλι εκεί, ακόμη πιο έντονα. Να δώσει το σύνθημα για άλλη μια επιτυχία, την πέμπτη στο πρωτάθλημα. Ο 12ος παίκτης κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός. Μπορεί να διαθέσει πέραν των 10.196 εισιτηρίων που είναι το φετινό ρεκόρ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα; Ναι, σίγουρα μπορεί γιατί αυτός ο ΛΑΟΣ δεν έχει ταβάνι. Με σύμμαχο τον κόσμο της, την θετική παράδοση με την ΑΕΛ αλλά κυρίως με την ποιότητά της, η Ομόνοια είναι σε θέση να φέρει εις πέρας άλλη μια αποστολή.

Αρχειο