ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ομάδα έδωσε το έναυσμα, ο λαός αναλαμβάνει δράση

Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, είναι ο απολογισμός της Ομόνοιας στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με συντελεστή τερμάτων 13-4. Η ομάδα πήρε φόρα με το τέλος του 2014 και μέσα στο 2015 συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα. Ρόλαρε, που λέμε, προς ικανοποίηση όλων στο σύλλογο. Η παρουσία της στην τρίτη θέση είναι απόρροια του φορμαρίσματος αρκετών ποδοσφαιριστών, αλλά και της ομάδας γενικότερα.

Το γεγονός αυτό, ότι η ομάδα βρίσκεται στα πάνω της, αναμένεται να βοηθήσει στην οικονομική εκστρατεία που άρχισε τον τελευταίο καιρό η διοίκηση με απώτερο σκοπό να περάσει το σωματείο τα κριτήρια Μαρτίου.

Μετά τα εισιτήρια διαρκείας, τόσο για τα «Premium» με το σχέδιο 2+1, αλλά και τα υπόλοιπα, αρχίζουν οι ανοιχτές συγκεντρώσεις. Όπως ανακοινώθηκε, την Πέμπτη θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στο οίκημα του Παρνασσού Στροβόλου, στην παρουσία μελών του Δ.Σ., αλλά και ποδοσφαιριστών.

Ο μεγάλος κόσμος της Ομόνοιας θα κληθεί και πάλι να βάλει το χέρι στην τσέπη, δίνοντας οικονομικό στήριγμα. Η κατάσταση παραμένει δύσκολη και απ’ ότι φαίνεται ο κόσμος θα έχει σημαντικό μερίδιο για να κρατηθεί όρθιο και πάλι το σωματείο.

Πάντοτε, η διοίκηση είναι σε στάση αναμονής για την περίπτωση των Ρώσων επενδυτών, αναμένοντας ενημέρωση από τους Κύπριους επιχειρηματίες- φίλους του σωματείου που ανέλαβαν πρωτοβουλία.

Αρχειο