ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ

H OMONOIA μεγαλώνει συνεχώς

Η απουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί δύο χρόνια από τα μεγάλα σαλόνια ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή, όμως το restart ήταν αναπόφευκτο και εν τέλει ευεργετικό! Στα δύσκολα ο Κυριάκος Αδάμου διαχειρίστηκε καλά την κατάσταση και πλέον στο πλευρό του Νικόλα Παπαδόπουλου “χτίζεται” κάτι πραγματικά πολύ όμορφο και ενδιαφέρον…

Το διπλό στον Στρόβολο ήταν το κερασάκι στην τούρτα, καθώς έφερε το έβδομο φετινό ροζ φύλλο. Το ότι ακολούθησε τον πανίσχυρο Κεραυνό σε όλο το ματς και εμφάνισε εξαιρετικό πρόσωπο, θα είναι άδικο να… επισκιαστεί από το σοβαρό διαιτητικό λάθος που υπήρξε. Το σημαντικό για τους “πράσινους” είναι ότι όχι απλά πατάνε γερά στα πόδια τους που ήταν ο αρχικός στόχος, αλλά πρωταγωνιστούν κι όλας.

Με τις 7 νίκες άπαντες είναι απόλυτα ευχαριστημένοι, σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα, γεμάτο ανατροπές και απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ο κόουτς Παπαδόπουλος δημιούργησε ένα low-cost, αλλά πολλά υποσχόμενο ρόστερ, το οποίο αφήνει υποσχέσεις, με βασικό συστατικό τα νιάτα και το ταλέντο, δίπλα στην τεράστια εμπειρία και την ποιότητα του Γιώργου Νεοφύτου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ “μεγαλώνει” διαρκώς και είναι μεγάλη υπόθεση για την κυπριακή καλαθόσφαιρα η παρουσία της. Ειδικά, αν αρχίσει ο κόσμος της να αυξάνει την προσέλευσή του!

ΠΗΓΗ: http://www.cyprusbasket.net

Αρχειο