ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

H OMONOIA πλέον έχει μάτια παντού

Η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, μας δίνει στην δυνατότητα ως ιστοσελίδα να ασχοληθούμε και με άλλα σημαντικά ζητήματα τα οποία παραμερίζουμε όταν  η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Το κεφάλαιο ακαδημίες είναι πάρα πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της. Και αυτό φαίνεται να αποτελεί “Ευαγγέλιο” για τον Σταύρο Παπασταύρου. Ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του έχει δώσει σαφέστατη εντολή για να γίνουν  όλα όσα χρειάζονται έτσι ώστε να αναβαθμιστούν οι ακαδημίες της ομάδας μας.

Όπως μαθαίνουμε οι δουλειά που γίνεται σε όλα τα κλιμάκια των ακαδημιών μας είναι εξαιρετική και μετά από χρόνια φαίνεται να έχουν μπει πολύ καλές βάσεις. Το πιο σημαντικό που έχει γίνει, και το οποίο μας έλειψε τα προηγούμενα χρόνια, είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει  έρθει σε συμφωνία συνεργασίας  με ακαδημίες που λειτουργούν σε όλη την Κύπρο, με στόχο την εξεύρεση ταλέντων τα οποία θα στελεχώσουν τις ακαδημίες μας στο μέλλον.

Με λίγα λόγια η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πλέον μάτια παντού…. Στόχος να βγουν ταλέντα μέσα από τις ακαδημίες μας τα οποία σε βάθος χρόνου θα μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τα αποτελέσματα αυτής της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται είμαστε βέβαιοι ότι θα φανούν πολύ σύντομα, και ελπίζουμε να έρθει  η στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάλι θα γίνει η ποδοσφαιρομάνα της Κύπρου.

 

Αρχειο