ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H πρεμιέρα ακόμα αργεί!

Μετά και την (αναμενόμενη) έγγριση του αιτήματος του Απόλλωνα για αναβολή του μεταξύ μας αγώνα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οι πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας μετατίθενται για το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου. Η πρεμιέρα για την ομάδα μας θα πραγματοποιηθεί απέναντι στον Εθνικό Άχνας, σε ένα αγώνα που δεδομένα θα είναι ανάμεσα στους πιο εμπορικούς της σεζόν.

Και μπορεί να “παραμυθιάζει” ο Πρόδρομος Πετρίδης το φίλαθλο κοινό με πιπεράτες αναρτήσεις, αλλά οι πραγματικότητες είναι εκεί… Απέναντι στον Εθνικό Άχνας, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα δείξει πόσο μεγάλος πραγματικά είναι. Και αυτό δεν το γράφουμε για να χαϊδέψουμε τα αυτιά κανενός. Αποτυπώνουμε απλά την πραγματικότητα.

Το θέμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν είναι να έρθει ο κόσμος στο ΓΣΠ στο ματς με τον Εθνικό. Αυτό είναι δεδομένο! Το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα μας, είναι να κρατήσει τον κόσμο δίπλα της σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Ιδιαίτερα στο δύσκολο κομμάτι της…

Πίσω στην διακοπή… Δεν είμαστε προπονητές αλλά μάλλον γάντι μας ήρθε η διπλή αναβολή των αγώνων με ΑΕΚ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Πρώτα και κύρια δίνει χρόνο στον Πάμπο Χριστοδούλου (3 ακόμα εβδομάδες), να βελτιώσει τα πράγματα που θέλει στην ομάδα. Μιλάμε για μια νέα ομάδα, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να κατατάσσονται στην κατηγορία «νέα αποκτήματα». Και από την στιγμή που η ομοιογένεια έρχεται μέσα από τα παιχνίδια, μας παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βελτιώσουμε τους αγωνιστικούς μας ρυθμούς και να “σουλουπωθούμε” ακόμα περισσότερο.

Δεύτερο, μας δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε ΑΕΚ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ, όταν θα είμαστε ποιο έτοιμοι και με επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας. Γιατί όπως και να το κάνουμε, άλλο πρεμιέρα με ΑΕΚ σε ένα άδειο ΓΣΠ, με τους Λαρνακείς να έχουν ένα σημαντικό αριθμό παιχνιδιών στα πόδια τους, και άλλο τον Εθνικό, με τον κόσμο στο πλευρό σου, να σου δίνει φτερά. Άλλο να έχεις νικηφόρο ξεκίνημα (περισσότερες οι πιθανότητες απέναντι στον Εθνικό) και άλλο να ξεκινάς με δύο κολλητά ντέρμπι.

Η τρίτη παράμετρος, έχει να κάνει και με την συνέχεια του πρωταθλήματος. Στα πλαίσια της 4ης-6ης αγωνιστικής, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει τους νεοφώτιστους στην κατηγορία. Κατά σειρά, Πάφο, Αλκή Ορόκλινη και Ολυμπιακό. Ακόμα λοιπόν και αν έχουμε εμβόλιμα τις υποχρεώσεις απέναντι σε ΑΕΚ και ΑΠΟΛΛΩΝΑ, το αγωνιστικό μας πρόγραμμα θα εξακολουθήσει να είναι βατό, με δυνατότητα rotation κάποιων ποδοσφαιριστών από τον προπονητή.

Το ζητούμενο λοιπόν, είναι να εκμεταλλευτούμε μα τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα νέα αγωνιστικά δεδομένα και να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στην επίσημη μας πρεμιέρα στο πρωτάθλημα. Η Διοίκηση και ο προπονητής καλούνται να βρουν την ιδανική συνταγή, ώστε η ομάδα να είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμη στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο χρόνος την δεδομένη περίοδο, δουλεύει υπέρ μας!       

Αρχειο