ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αναγκαιότητα του πρώτου «διπλού»

Οκτώ μήνες έχει να πανηγυρίσει εκτός έδρας η Ομόνοια. Τελευταία φορά ήταν στις 5 Φεβρουαρίου 2017 επί του Άρη στο Τσίρειο (4-2). Το συγκεκριμένο στατιστικό στοιχείο σαφώς και δεν τιμά την ομάδα μας. Ένας από τους λόγους που την κράτησαν εκτός Ευρώπης στην περσινή σεζόν. Φέτος, στο πρώτο ματς μακριά από την έδρα της, η Ομόνοια δέχθηκε την ήττα από την Πάφο (1-2).

Την Κυριακή, λοιπόν, στη δεύτερη έξοδό της στη σεζόν, στον αγώνα απέναντι στον Ερμή, επιβάλλεται να αναζητήσει την επιτυχία. Να προσθέσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικός, δείχνοντας αντίδραση μετά τα ατυχή αποτελέσματα με Αλκή και Ολυμπιακό και να βάλει ένα τέλος στην αρνητική παράδοση που την φέρει να μην κερδίζει εκτός έδρας τους τελευταίους οκτώ μήνες.

Το τρίποντο την Κυριακή είναι αναγκαίο, για να επέλθει ηρεμία στις τάξεις της ομάδας, να ανακτήσει δυναμική και αυτοπεποίθηση. Να πάρει φόρα ενόψει και των ντέρμπι που θα ακολουθήσουν.

Οι δυνατότητες υπάρχουν, απομένει να τις ξεδιπλώσει στον αγωνιστικό χώρο. Να δικαιώσει όσους πιστεύουν στην ομάδα και στη δουλειά που έγινε το καλοκαίρι. Ο Πάμπος Χριστοδούλου αναμένει από τους παίκτες του να τον δικαιώσουν για την επιλογή του να τους φέρει στην ομάδα. 

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δείξουν εγωισμό. Γνωρίζουν σε ποια ομάδα βρίσκονται, ποιες είναι οι απαιτήσεις και έχουν κάθε λόγο να θέλουν να διακριθούν. Αυτό, όμως, για να γίνει θα πρέπει να παίζουν καλά και να παίρνουν συνεχόμενες νίκες. Κάθε βδομάδα δίνουν εξετάσεις και πρέπει να παίρνουν άριστα. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης…

Αρχειο