ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αναμονή να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα

Βρισκόμαστε 20 Ιουνίου, η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει αλλά ακόμη η Ομόνοια να ανακοινώσει μετεγγραφή. Είναι δεδομένο ότι, στην ομάδα μας θα αγωνίζονται τη νέα περίοδο οι Περέιρα και Τιάγκο, που έχουν ήδη υπογράψει αλλά δεν ανακοινώθηκαν. Την ίδια ώρα, πληροφορίες φέρουν κεντρικό αμυντικό να βρίσκεται στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί η ένταξή του στο ρόστερ της Ομόνοιας.

Αυτό που λέμε εμείς είναι, η αναμονή να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δηλαδή, τις μετεγγραφές που θα προκαλέσουν και ενθουσιασμό στον κόσμο αλλά πολύ περισσότερο θα αποδειχθούν στο γήπεδο ουσιαστικές, θα κάνουν τη διαφορά. Η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι, γίνονται ενέργειες προς τη σωστή κατεύθυνση. Προσεγμένες κινήσεις, που θα θέσουν την Ομόνοια σε πρωταγωνιστική πορεία.

Τα λάθη απαγορεύονται στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Η Ομόνοια πρέπει και επιβάλλεται να πετύχει στον σχεδιασμό, κάτι που δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια με αποτέλεσμα να έχει τραγική παρουσία. Το βάρος έπεσε κυρίως στον Λάρκου, ο όποιος πριν λάβει την όποια απόφαση θέλει να είναι σίγουρος ότι η οποιαδήποτε επιλογή τον δικαιώσει. Το ευχόμαστε.

Αρχειο