ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η δήλωση – ένδειξη για τις επιλογές του Πάμπου

Είναι γνωστό από χθες και επίσημα ότι, ο Μαμαντού Καντέ αποτελεί την πρώτη μετεγγραφή της Ομόνοιας στην εποχή Πάμπου Χριστοδούλου. Ο Τζαϊλσον Αραούχο θα ακολουθήσει όπως και πολλοί άλλοι. Μια ντουζίνα μετεγγραφές ίσως να είναι και λίγες. Είναι ξεκάθαρο πως, ο Πάμπος θέλει να φτιάξει την δική του ομάδα, με ποδοσφαιριστές με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο ίδιος.

«Είμαι μαχητικός και δυναμικός στο γήπεδο», τόνισε ο Καντέ στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Ακόμη, πρόσθεσε: «Είμαι λάτρης της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας». Ο Καντέ παρουσιάστηκε και βέβαιο για τη νέα Ομόνοια: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ομάδα θα είναι δυνατή και θα πρωταγωνιστήσουμε».
Δήλωση που είναι ενδεικτική των επιλογών που θα κάνει ο νέος προπονητής. Θέλει παίκτες με δύναμη, με εξαιρετική φυσική κατάσταση, παίκτες – μαχητές. Που να το λέει η καρδιά τους και να τα δίνουν όλα για το σύνολο. Σ’ αυτό το πλαίσιο κινείται ο Πάμπος Χριστοδούλου και τέτοιοι ποδοσφαιριστές θα στελεχώσουν τη νέα Ομόνοια.
Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι, όποιοι κι αν έλθουν αυτό που θα μετρήσει στο τέλος της ημέρας είναι να οδηγήσουν την Ομόνοια σε επιτυχίες και όσο πιο ψηλά γίνεται, γιατί όχι και στην κορυφή. Αυτό είναι το ζητούμενο και η προσδοκία του κόσμου της ομάδας. Ο Χριστοδούλου ξέρει πολύ καλά την δουλειά του και οι ελπίδες εναποτίθενται στο πρόσωπό του. 

Αρχειο