ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η διπλή αποστολή του κόουτς

Την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία αντιμετωπίζει η Κύπρος, στις 18:00 στην πόλη Εστορίλ. Ένα δυνατό φιλικό για την Εθνική Ανδρών, που εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το επίσημο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ την ερχόμενη Παρασκευή.

Το σημερινό ματς της Εθνικής θα γίνει υπό το βλέμμα του Πάμπου Χριστοδούλου. Ο τεχνικός της Ομόνοιας θα αξιοποιήσει το γεγονός ότι σήμερα μεταβαίνει στην Πορτογαλία για θέματα που αφορούν στην Ομόνοια και θα παρακολουθήσει το ματς. Άλλωστε, στην Εθνική βρίσκονται τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι Παναγή, Κατελάρης, Μαργκάσα και Χριστοφή. Βεβαίως, το βλέμμα του ενδέχεται να είναι και σε άλλους διεθνείς αφού δεν θα διστάσεις εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες να χτυπήσει την πόρτα σε κάποιους.

Από αύριο θα αρχίσει η προσπάθεια του προπονητή της Ομόνοιας για τη σύναψη συμφωνίας με ποδοσφαιριστές οι οποίοι τον ενδιαφέρουν και έγιναν ήδη κάποιες επαφές προηγουμένως. Στόχος του Πάμπου είναι όπως, με την επιστροφή του στην Κύπρο περί τα τέλη της ερχόμενης βδομάδας να έχει στις αποσκευές του συμφωνίες και γιατί όχι την υπογραφή ποδοσφαιριστών. Μόνο έτσι θα τρέξει ο προγραμματισμός. Ο Κύπριος τεχνικός έχει ως στόχο την προσθήκη οκτώ ποδοσφαιριστών που θα προορίζονται για βασικοί, πέρα από τον Καντέ που ανακοινώθηκε αλλά και τον Αραούχο που είναι θέμα χρόνο η ολοκλήρωση της μετεγγραφής τους.

Αρχειο