ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εταιρεία K&O sports management ξεκαθαρίζει την σχέση της με την ΟΜΟΝΟΙΑ (Ανακοίνωση)

Η εταιρεία K&O sports management με ανακοίνωση της ξεκαθαρίζει την σχέση της με το Σωματείο μας. Το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας όσο αφορά την συνάντηση του Προέδρου με τον Καραβίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εταιρεία K&O sports management επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα και με αφορμή δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην εταιρεία μας και σε σχέση με την Ομόνοια.

Η εταιρεία μας υπενθυμίζει ότι πήρε στην Ομόνοια τους Νουνο Ασις, Ζοάο Παολο Ατραντε, Μάρκο Σοαρες ο οποίος μάλιστα ενίσχυσε το ταμείο του σωματείου με 250 χιλιάδες ευρώ από την πώληση του σε ομάδα της Αγκόλας. Ακόμα πήραμε στην Ομόνοια τους Μαργκασα, Κακα, Ρούμπιο, Κριστοβαο Ράμος, Γιώργο Οικονομιδη, Φοφανα, Γκουλον, Ρομαρικ και τον Καμπραλ που σαφώς και δεν έπαιξε. Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές η κρίση του καθενός μπορεί να τους αξιολογήσει. Στην κρίση του καθενος είναι επισης να αξιολογήσει την πορεία που είχε η ομάδα με αυτους τους ποδοσφαιριστες. Η Ομόνοια θυμίζουμε, βρέθηκε ένα βήμα από την είσοδο της στους ομιλους του Γιουρόπα Λιγκ το 2015 ενώ η πορεία της στο πρωτάθλημα ήταν μόνιμα πρωταγωνιστική. Η εταιρεία μας είναι αυτή που σε δύσκολη χρονική στιγμή του μεγάλου σωματείου της Ομόνοιας, πρόσφερε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για να περάσει τα κριτήρια και το πήραμε πίσω όταν ήταν εφικτό από τη διοίκηση του σωματείου. Η εταιρεία μας επισης δικαιώνεται για την ποιότητα και αξία των ποδοσφαιριστών που εκπροσωπεί μέσα από την πορεία των ομάδων με τις οποιες συνεργάστηκε και συνεργάζεται αφού καταφερνουν να εκπληρώνουν τον στόχο τους και αδιαψευστος μαρτυρας είναι οι αριθμοί.

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που εμπιστεύθηκαν και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται!

 

Αρχειο