ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η μεταγραφική ενίσχυση στις προτεραιότητες της ατζέντας Παπασταύρου

Η κάθοδος Σταύρου Παπασταύρου  στο νησί μας τις επόμενες ημέρες κρίνεται ως πολύ σημαντική. Ο Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέραν των «ανοιχτών» ζητημάτων που άφησε φεύγοντας τον περασμένο Σεπτέμβριο για Αμερική, όπως το γηπεδικό, έχει να δει τώρα με το Νεόφυτο Λάρκου και τους συνεργάτες του το θέμα μεταγραφική ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου.

Βέβαια υπάρχουν ήδη κάποιες κατευθυντήριες γραμμές οι οποίες έχουν τεθεί από τον αρχικό σχεδιασμό του Καλοκαιριού, όμως  ο τραυματισμός για παράδειγμα των Παναγή και Ουζόχο αλλάζει κάπως τα πλάνα.

Επίσης οι πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος καταδεικνύουν ξεκάθαρα που υπάρχουν κενά και αδυναμίες στο υφιστάμενο ρόστερ και αυτά είναι που καλούνται να καλύψουν οι διοικούντες στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Βεβαίως και δεν θα «κλείσουν» ποδοσφαιριστές κατά την παρουσία του Προέδρου στην Κύπρο, αφού ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς, όμως θα μπουν κάτω στο τραπέζι όλα όσα χρειάζονται έτσι ώστε να καθοριστούν οι θέσεις όπου θα γίνει ενίσχυση καθώς επίσης και τα μπάτζετ που θα δαπανηθούν, έτσι ώστε να ελευθερωθούν πλήρως  τα χέρια του  Νεόφυτου Λάρκου.

Αρχειο