ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε και δεν υπάρχει τίποτα να σταθεί στο διάβα της

Με όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία 24ώρα είναι ξεκάθαρο πως κάποιους τους έχει πιάσει ο φόβος για την δυναμική που αναπτύσσει η ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή χρονιά. Από που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε!

Από τον ηθικό αυτουργό για τη ρίψη αντικειμένων στο αιώνιο ντέρμπι, Τιμόθεο Χριστοφή, ο οποίος αποφάσισε να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα καταλογίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Αποελ, στα τελευταία στάδια του αγώνα.

Από τον ΚΟΑ και την ΚΟΠ που ενώ ξέρουν ότι δεν μπορεί να γίνει σωστή ταυτοποίηση με τον τρόπο που λειτουργεί και εφαρμόζεται σήμερα η κάρτα φιλάθλου στην Κύπρο, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να την πλασάρουν ως ένα επιτυχημένο μέτρο.

Από την πολιτεία και την Κυπριακή Αστυνομία, που σήμερα θυμίζει CΙΑ εκδίδοντας εντάλματα σύλληψης για φιλάθλους που έριξαν χάρτενα ποτήρια στο γήπεδο, και πραγματοποιώντας δηλώσεις κάθε μια ώρα στα Μ.Μ.Ε.

Από το επίσημο Αποελ, που την επομένη του παιχνιδιού βγήκε σαν καταδότης με κουκούλα και ζήτησε άμεσα εφαρμογή του νόμου και συλλήψεις οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Από τα Μ.Μ.Ε που παρουσιάζουν τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σαν τους μεγαλύτερους εγκληματίες, χωρίς να αναφέρονται ότι προκλήθηκαν από την λανθασμένη απόφαση του διαιτητή για να προβούν στην ρίψη μέσα στο γήπεδο χάρτενων ποτηριών.

Λοιπόν κύριοι ότι και να κάνετε την ΟΜΟΝΟΙΑ και τον κόσμο της δεν μπορείτε να τον αγγίξετε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε και δεν υπάρχει τίποτα να σταθεί στο διάβα της. Αυτό να το βάλετε καλά μέσα στο μυαλό σας!

 

 

Αρχειο