ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΟMONOIA (ίσως) κριτής για τη δεύτερη θέση

Το Σαββατοκύριακο πέφτει η αυλαία του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2018-19. Η Ομόνοια θα δώσει τον τελευταίο αγώνα της στο «ΑΕΚ Αρένα» απέναντι στην ΑΕΚ, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και θα ψάξει τη νίκη για να διατηρηθεί εκεί, μη επιτρέποντας στον Απόλλωνα που παίζει με τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας σε περίπτωση νίκη να την ξεπεράσει.

Η Ομόνοια, λοιπόν, ίσως κρίνει την ομάδα που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση. Λέμε ίσως, γιατί ενδεχομένως το αποτέλεσμα του Απόλλωνα να είναι τέτοιο, που να μην του επιτρέπει να περάσει δεύτερο έστω κι αν η Ομόνοια μπορέσει να σταματήσει την ΑΕΚ.

Μπορεί, όμως, η Ομόνοια να κοιτάξει στα μάτια την ΑΕΚ, μάλιστα μέσα στην έδρα της; Η εικόνα που μας παρουσίασε στην τρέχουσα σεζόν και κυρίως το τελευταίο διάστημα, μετρώντας πέντε σερί ήττες, φαντάζει δύσκολο. Βεβαίως, την απάντηση μόνο οι ποδοσφαιριστές μπορούν να την δώσουν. Σαφώς και πρόκειται για άλλο ένα ματς – αγγαρεία, σε αντίθεση με την αντίπαλό μας που έχει κίνητρο, τη δεύτερη θέση.

Το γεγονός ότι, ενδέχεται να αποβεί κριτής για τη δεύτερη θέση, ας αποτελέσει κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο απ’ αυτό των τελευταίων αγωνιστικών. Ας κλείσουν τη σεζόν μ’ ένα θετικό σημάδι.

Αρχειο