ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Πάφος και η τέταρτη προσθήκη

Για να έχει σημασία η τελευταία νίκη της Ομόνοιας, θα πρέπει να έχει και συνέχεια. Να κερδίσει την Πάφο αλλά αν είναι δυνατόν κάθε ματς μέχρι το τέλος της Α’ φάσης. Τότε θα κάνει ταμείο και ακολούθως, με παρουσία της ομάδας στην εξάδα, να γίνει η προσπάθεια για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Ομόνοια με την πρόσφατη νίκη της, κέρδισε απλώς τρεις βαθμούς και έκανε ένα βήμα προς τον στόχο της. Κέρδισε, επίσης, δυναμική και σε κάποιο βαθμό τον κόσμο της που περιμένει ανάλογη συνέχεια.

Η προετοιμασία για το ματς με την Πάφο, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο στο «Στέλιος Κυριακίδης», αρχίζει από αύριο. Μετά την χθεσινή προπόνηση που περιλάμβανε αποκατάσταση όσων αγωνίστηκαν το Σάββατο, για σήμερα παραχωρήθηκε ρεπό και από αύριο το πρωί οι πράσινοι πέφτουν και πάλι με τα μούτρα στη δουλειά.

Ο Γιάννης Αναστασίου μετρά επιστροφές αλλά και πάλι θα έχει απουσίες. Ο Γιάννης Κούσουλος, που απουσίασε λόγω καρτών επανέρχεται, ενώ οι Σάσα Ζίβετς και Μαρίνος Τζιωνής αναμένεται να είναι στη διάθεσή του. Είναι κάτι που θα διαφανεί εντός της εβδομάδας, όμως οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους. Αντιθέτως, δεν υπολογίζονται οι Ματ Ντάρμπισαϊρ λόγω του μυϊκού τραυματισμού που αποκόμισε στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα αλλά και ο Άλεξ Σοάρες που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησης επιθετικού. Στόχος είναι η προσθήκη ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο Λάρκου αξιολόγησε πολλές περιπτώσεις, συνεχίζει να το κάνει, ενώ έχει εντοπίσει κάποιες καλές περιπτώσεις και έχει αρχίσει η προσπάθεια σύναψης συνεργασίας με έναν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισε ο αθλητικός διευθυντής. Εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις.

Αρχειο