ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή ενδεκάδα της Ομόνοιας

Σ’ ένα καθοριστικό ματς θα κατέλθει σήμερα η Ομόνοια. Θα φιλοξενήσει τη Δόξα στις 17:00 και με νίκη θα μειώσει τη διαφορά από την 6η θέση στον ένα βαθμό και τα πάντα θα κριθούν στις τελευταίες δυο αγωνιστικές της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Αναστασίου ετοίμασε το πλάνο με το οποίο πιστεύει πως, η ομάδα του θα ανταποκριθεί καλύτερα και θα φθάσει στην επιτυχία. Δεν υπολογίζει τον Ατζαγκούν και τους μόνιμα απόντες Χριστοφή και Εντρένα. Έχει επιλογές και για κινήσεις από τον πάγκο, αναλόγως της εξέλιξης του αγώνα. Όπως τόνισε και ο ίδιος, θα είναι ό,τι καλύτερο η Ομόνοια να πάρει νωρίς προβάδισμα στο παιχνίδι.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ομόνοιας είναι η ακόλουθη: Κάτω από τα δοκάρια ο Μεχίας. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Λόρα, στο αριστερό ο Πρετσέ (ή Μανρίκε). Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βύντρα και Κούσουλος. Στη μεσαία γραμμή, ο Λοέ ως ανασταλτικός μέσος καλύπτοντας το κενό του Ατζαγκούν και θα μετακινηθεί πιο μπροστά ο Γκόμεθ μαζί με τον Τζιωνή. Στην επίθεση, δεξιά ο Μαυρίας, αριστερά ο Κολοβός και στην κορυφή ένας εκ των Ντάρμπισαϊρ ή Ραμίρες.

 

Αρχειο