ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πράξη είναι που μετρά…

Άλλη μια προσπάθεια, από τις πολλές την τελευταία εξαετία, θα καταβάλει απόψε η Ομόνοια ώστε να βάλει ένα τέλος στην αρνητική παράδοση που έχει απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό της. Από τις 6 Απριλίου 2013 έχει να κερδίσει η Ομόνοια. Μια εξαετία, που είναι να διερωτάται κανείς τι πάει λάθος. Έστω κι ένα ματς να μην μπορεί να κερδίσει; Και σ’ όλο αυτό το διάστημα πέρασαν πολλοί προπονητές, ο Αναστασίου είναι ο ένατος, δεκάδες ποδοσφαιριστές, άλλαξαν διοικήσεις, όμως τίποτα.

Η Ομόνοια, λοιπόν, θα επιδιώξει απόψε να φθάσει στη νίκη. Τα λόγια και οι υποσχέσεις, είναι καλό να γίνουν πράξεις. Γιατί άλλο να το λες, κι άλλο να το κάνεις. Η πράξη είναι που μετρά και αυτό που αναμένει ο κάθε Ομονοιάτης, είναι να δει τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα, να παθιάζουν για τη νίκη.

Με σωστή τακτική, εφαρμογή του πλάνου και αγωνιστική πειθαρχία, αποτελεσματικότητα και κυρίως πίστη και πάθος, υπάρχουν πιθανότητες επιτυχίας. Τέτοια ματς, συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες και στην Ομόνοια με την προσπάθειά τους, θα πρέπει να τις έχουν με το μέρος τους.

Πρόκειται για ένα τεράστιο «στοίχημα» για την Ομόνοια. Παράλληλα και μια μεγάλη πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και γενικότερα όλους όσους αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Η Ομόνοια δεν έχει να χάσει τίποτα στο σημερινό ματς, παρά μόνο να κερδίσει το γόητρό της και τον κόσμο της.

Αρχειο