ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ριζική αλλαγή στην άμυνα

Η κακή εικόνα που παρουσίασε η Ομόνοια στα ματς που προηγήθηκαν, σε συνδυασμό με την προσθήκη του Βύντρα αλλά και την ετοιμότητα κάποιων άλλων ποδοσφαιριστών, είναι ξεκάθαρο πως στη συνέχεια θα υπάρξει ριζική αλλαγή στην αμυντική γραμμή.
Κωνσταντινίδης και Σοϊλέδης που αγωνίστηκαν στα δυο άκρα στο φιλικό με τον Απόλλωνα προς τιμή του Ασίς, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, εκτός απροόπτου προορίζονται για βασικοί. Προσθέστε και τον Βύντρα που αποκτήθηκε για να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής και να προσδώσει εμπειρία.
Τρία από τα τέσσερα πρόσωπα στην άμυνα αναμένεται να είναι νέα ακόμη και από το ματς με τη Δόξα, το προσεχές Σάββατο. Ο Νασιμέντο εκτός απροόπτου θα τους πλαισιώσει παρόλο που μια θέση στην άμυνα θα διεκδικήσει και ο Παντελιάδης.
Όσο για τον Μαργκάσα, φάνηκε ξεκάθαρα στο φιλικό με τον Απόλλωνα πως η θέση του είναι ως ανασταλτικός μέσος. Ο αρχηγός της Ομόνοιας μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερα στη συγκεκριμένη θέση αλλά κυρίως να κλείσει μια τεράστια τρύπα, όπως φάνηκε να υπάρχει στα παιχνίδια που προηγήθηκαν σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Ας ευχηθούμε ότι, τώρα που διαμορφώθηκε πλήρως το ρόστερ, η Ομόνοια θα παρουσιάσει ένα δυνατό και δεμένο σύνολο. Ικανό να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου της. 

Αρχειο