ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η “Σταχτοπούτα” συνεχίζει να τρελλαίνει κόσμο

Τι κι’αν η ΕΘΑ ήρθε πιο υποψιασμένη μετά την ήττα του πρώτου γύρου. Τι κι’αν η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για τους παίκτες των Ελ Χάντι και Αναστασιάδη αφού μετά τη νίκη του Απόλλωνα επί του Κεραυνού η τέταρτη θέση απομακρύνεται για την ομάδα της Έγκωμης;

Η Ομόνοια, με το χαμηλότερο μπάτζετ, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με στόχο απλά να κτυπάει κάθε παιχνίδι κέρδισε κατά κράτος για 2η φορά φέτος την ΕΘΑ που εκπέμπει SOS. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος με MVP τον Τζάτβις Γκάρετ (που πέτυχε 28 πόντους και 10 ασίστ, με 3/4 τρίποντα και 13/13 ελεύθερες βολές παρακαλώ) πέτυχε την 4η της νίκη στο πιο αμφίροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Άξιος επίσης συμπαραστάτης του και μετρ στο στήσιμο της ομάδας ο ιθύνων νους της Ομόνοιας, Γιώργος Νεοφύτου που εκτός από τις 5 ασίστ, τα 5 ριμπάουντ και το 1 κλέψιμο πέτυχε 2 πολύ σημαντικά τρίποντα την ώρα που η μπάλα ήταν βαριά.

Δε θα σταθούμε ιδιαίτερα στον αγώνα αλλά στην εξαιρετική δουλειά του κόουτς Νικόλα Παπαδόπουλου που μαζί με τον Κυριάκο Αδάμου καθοδηγούν ένα πολύ νεαρό -ηλικιακά- σύνολο, καταρτισμένο με ρούκι Αμερικανούς που δεν έχουν καθόλου εμπειρία. Η σωστή καθοδήγηση αλλά και το ενδελεχές διάβασμα του εκάστοτε αντιπάλου είναι η “μυστική” συνταγή της επιτυχίας όπως και το απαράμιλλο πείσμα και πάθος των καλαθοσφαιριστών που δείχνουν να πιστεύουν τυφλά στην τεχνική ηγεσία. Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι δεν υπάρχει ταβάνι αφού με τις στνεχόμενες εκπλήξεις που βλέπουμε η Ομόνοια θα μπορούσε υπό προυποθέσεις να κυνηγήσει και το θαύμα της τετράδας.

Με τη συμπαράσταση της διοίκησης και την αγωνιστική της εικόνα η Ομόνοια εκπέμπει υγεία. Ο μεγάλος πράσινος κόσμος της παρακολουθεί στενά την πορεία της ομάδας και είμαστε σίγουροι ότι θα σπρώξει την ομάδα με την παρουσία του στα επόμενα παιχνίδια και με το φιλί και την πνοή του η Σταχτοπούτα να γίνει Βασίλισσα.

ΠΗΓΗ:www.cyprusbasket.net

Αρχειο