ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα της ανάληψης ευθυνών και του επανασχεδιασμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Άλλη μια χρονιά για την ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται να πάει χαμένη πριν καλά – καλά ξεκινήσει. Κάθε χρόνο εδώ και μια πενταετία (αν εξαιρέσουμε την σεζόν 2014 – 2015) η ΟΜΟΝΟΙΑ μένει εκτός στόχων από τον Δεκέμβριο.

Και επειδή πλέον o κόσμος έχει πραγματικά κουραστεί και ξενερώσει με αυτή την κατάσταση, αυτοί που διοικούν σήμερα την ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να πάρουν σημαντικές αποφάσεις και όσοι ευθύνονται να αναλάβουν επιτέλους αυτές τους τις ευθύνες.

Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει βέβαια ο κύριος Παπασταύρου. Τον πιστώνουμε με καλή θέληση και με πρόθεση για να πετύχει στην ΟΜΟΝΟΙΑ,  όμως το αποτέλεσμα λέει ότι οι άνθρωποι που εμπιστεύτηκε και τους έδωσε να αναλάβουν καίρια πόστα στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, φάνηκαν ανάξιοι των προσδοκιών.

Και επειδή από το Σάββατο το βράδι βλέπουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να τηρεί σιγή ιχθύος θεωρούμε πως ήρθε η ώρα ο Πρόεδρος της ομάδας να βγει μπροστά να τοποθετηθεί, να κατανέμει τις ευθύνες και να στείλει στο σπίτι τους όσους απέτυχαν. Και αυτοί όπως δείχνουν τα πράγματα δεν είναι λίγοι.

Όλος ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός όσον αφορά την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που έγινε από το περασμένο καλοκαίρι είναι τραγικός. Μπορούμε να καταγράψουμε δεκάδες πράγματα που δεν έγιναν ή έγιναν λάθος. Δεν θα το πράξουμε όμως γιατί θεωρούμε ότι τα λόγια αυτή την στιγμή είναι αχρείαστα. Είναι η ώρα των πράξεων.

Και για να αρχίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να ορθοποδεί αγωνιστικά πρέπει (και λυπούμαστε που το λέμε) να επανασχεδιαστεί ξανά από την αρχή. Και αυτό πρέπει να γίνει από τώρα για τις επόμενες σεζόν.

Και βέβαια σε αυτό τον σχεδιασμό δεν πρέπει να μετέχουν άνθρωποι οι οποίοι αποδεδειγμένα με τις επιλογές και τις πράξεις τους απέτυχαν παταγωδώς!

Αρχειο