ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ

Ήρθε ο μάνατζέρ του, κλείνει ο Αραούχο!

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες βράδυ ο εκπρόσωπος του Τζαϊλσον Αραούχο, του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, που θα αποτελέσει τη δεύτερη μετεγγραφή για την Ομόνοια. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στην Κύπρο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μάνατζερ του Αραούχο είναι ο γνωστός Αλεσάντρο, που εκπροσωπεί αρκετούς Βραζιλιάνους κατά κύριο λόγο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Κύπρο. Μάλιστα, στην Ομόνοια από τη στιγμή που θέλησαν να συνεργαστούν μαζί του, προτίθενται να του βάλουν πίεση για κάποιους ποδοσφαιριστές που απασχολούν και για τους οποίους έχουν επιδείξει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες.

Ως γνωστόν, ο συγκεκριμένος μάνατζερ εκπροσωπεί και τον Λούκας Σόουζα, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Πάμπος Χριστοδούλου αφού αυτός τον έφερε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΛ στην περσινή σεζόν. Ωστόσο, στο άκουσμα του ενδιαφέροντας από την Ομόνοια, ο Αποέλ θέλησε να ρίξει κι αυτός δίκτυα για τον 27χρονο μέσο. Για να δούμε ποια κατάληξη θα έχει το όλο θέμα. Βεβαίως, ο Πάμπος δεν θα κολλήσει σ’ αυτή την περίπτωση και ούτε θα θελήσει να παίξει το παιχνίδι του Αποέλ.

Όσον αφορά στον Αραούχο, στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε στην Τοντέλα, με τη φανέλα της οποίας μέτρησε 23 συμμετοχές και 3 γκολ. Προηγουμένως πέρασε από τις Αρούκα και Πάσος Φερέιρα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου έκρινε πως τα χαρακτηριστικά του 26χρονου μπακ ταιριάζουν στο παιχνίδι και τη φιλοσοφία της ομάδας που θα «χτίσει» για τη νέα σεζόν.

Αρχειο