ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανία ή Πολωνία το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» η χώρα και το προπονητικό κέντρο, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο βασικός λόγος είναι τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα. Στόχος είναι, να υπάρχουν δυνατοί αντίπαλοι αφού μέσω αυτών ο Πάμπος Χριστοδούλου θα θελήσει να ετοιμάσει όσο το δυνατό καλύτερα τη νέα Ομόνοια.

Οι πράσινοι είναι σε αναμονή. Ουσιαστικά περιμένουν ενημέρωση για τους αντιπάλους στις ημερομηνίες που θα θελήσει να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η Ισπανία και συγκεκριμένα κέντρο στη Μάλαγα φέρεται ως επικρατέστερη για τον πιο πάνω λόγο, όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να κλείσει και αυτό το κεφάλαιο.

Επίσης, γίνεται προσπάθεια για εξεύρεση αντιπάλου, ηχηρού ονόματος που θα προσελκύσει και κόσμο, για το πρώτο φιλικό στην Κύπρο με την επιστροφή της ομάδας από το εξωτερικό. Η περίοδο που θα θελήσει η Ομόνοια να δώσει αυτό το φιλικό, αρχές Αυγούστου, προσφέρεται αφού όλες οι ομάδες θα είναι σε περίοδο προετοιμασίας.

Αρχειο