ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kαθαρό μυαλό

Πόνεσε πάρα πολύ η πεντάρα της περασμένης Δευτέρας από τη Νέα Σαλαμίνα και αυτό είναι πραγματικότητα. Γράψαμε και αναλύσαμε τον συγκεκριμένο αγώνα σε πάρα πολλά άρθρα μας τις προηγούμενες ημέρες. Ασκήσαμε έντονη κριτική σε όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τους ποδοσφαιριστές για την αδιαφορία και την απάθεια που επίδειξαν στον συγκεκριμένο αγώνα, τον προπονητή για τον τρόπο που αντιμετώπισε τον διασυρμό, αλλά και το Δ.Σ για κάποιες επιλογές του

Τρείς μέρες μετά, με τον θυμό να έχει καταλαγιάσει αυτό που έχουμε να πούμε είναι τόσο ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Αναστασίου όσο και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου Νεόφυτος Λάρκου πρέπει να καθαρίσουν το μυαλό τους.

Να βάλουν κάτω τους εγωισμούς και τα πείσματα (αν ισχύουν αυτά που γράφονται για τις μεταξύ τους σχέσεις) και να δουλέψουν με μοναδικό σκοπό η ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι πολύ καλύτερη τη νέα σεζόν.

Και οι δύο έχουν απεριόριστες δυνατότητες και αυτό είναι κάτι το οποίο απέδειξαν στην πορεία της καριέρας τους. Και αυτό πρέπει να κάνουν και τώρα για το κοινό καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μόνο!

 

 

Αρχειο