ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ένα «κόφτη»… της διαφοράς!

Η επιμονή  του Πάμπου Χριστοδούλου σε κάποιες περιπτώσεις έφερε αίσιο τέλος, προς ικανοποίηση του ιδίου και όφελος για την ομάδα. Η πιο τρανταχτή είναι αυτή του Πιτ Φελτχούιζεν. Η υπομονή και η επιμονή επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την τεχνική ηγεσία. Το ίδιο ίσχυσε και για τους δυο Σοάρες, τον Άλεχ και τον Γουίλιαμς.

Πλέον, η προσοχή του προπονητή της Ομόνοιας επικεντρώνεται στην καλύτερη δυνατή επιλογή για τη θέση του ανασταλτικού μέσου. «Χτυπά» ψηλά και θέλει να προσθέσει στο ρόστερ ποδοσφαιριστή… της διαφοράς. Βρέθηκε, πρόσφατα, μια ανάσα από ποδοσφαιριστή που ήθελε πολύ, όμως φαίνεται τελικά να μην προχωρά, παρόλο που ενδέχεται να είναι περίπτωση… Φελτχούιζεν και περιμένει να τον κάνει «δικό του» την κατάλληλη στιγμή.

Θέλει «κόφτη» με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Ψηλό, δυνατό, με πολλά τρεξίματα και να ξέρει μπάλα. Γίνεται αντιληπτό πως, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, όταν τα οικονομικά περιθώρια είναι συγκεκριμένα αλλά και να πείσεις ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο Πάμπος δείχνει και πάλι υπομονή. Θέλει να είναι σίγουρος για τις επιλογές του, προσθέτοντας στο ρόστερ ποδοσφαιριστές που θα ταιριάζουν στο πλάνο και κυρίως στη φιλοσοφία του.

Αρχειο