ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμιά βελτίωση και οι εμμονές, εμμονές…

Τα δεδομένα για τον χτεσινό αγώνα, τα καλύψαμε εκτενώς στην χτεσινή και την σημερινή μας αρθογραφία. Διαιτησία, ατυχία, αστοχία.

Από εκεί και πέρα, το γενικό συμπέρασμα που βγαίνει από την χτεσινή αναμέτρηση, είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να ξεφύγει από την μετριότητα.
Και ενώ με την είσοδο της στην εξάδα, θα ανέμενε κάποιος από την ομάδα, (απαλλαγμένη από την πίεση), να ανεβάσει στροφές, είδαμε μια μετριότατη εικόνα στο γήπεδο.

Ευθύνες αρκετές για την εικόνα αυτή έχει και ο κόουτς Αναστασίου. Ο οποίος δεν κατάφερε σε δύο παιχνίδια στα playoffs να παρατάξει ένα σύνολο με απαιτήσεις. Που επιμένει σε σχήματα που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα. Και δεν τολμά να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που ίσως δικαιούνται περισσότερο χρόνο.

Ο Μόττα χτες για παράδειγμα, έδειξε αδιαμφισβήτητη ποιότητα. Και με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του (αν παραμείνει υγιής) θα μπορούσε να προσφέρει ακόμα περισσότερα. Ο Μόντες, απέναντι σε κλειστές άμυνες, ίσως να αποτελούσε μια πιο ουσιαστική επιλογή. Την ίδια στιγμή που το σχήμα με Κατελάρη στον άξονα, δεν προσφέρεται σε παιχνίδια, που έχεις κατοχή και θέλεις καλύτερη κυκλοφορία με την μπάλα στα πόδια.

Προπονητές σίγουρα δεν είμαστε. Όμως έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα μας. Και όπως κάθε φίλος και φίλη της ομάδας, απαιτούμε η πορεία μας στα playoffs να μην είναι μια τραυματική εμπειρία. Θέλουμε νίκες, θέλουμε προσπάθεια, ζητούμε αφοσίωση και πάθος. Και στο γήπεδο να αγωνίζονται αυτοί που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν το κάτι περισσότερο.

Αρχειο