ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατανόηση ή στην έξοδο και ο Πέτεφ;

Η επίσημη ενημέρωση του πρωινού από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ για επιστροφή στις προπονήσεις των Ράφα Λόπες και Άλεξ Σοάρες, σίγουρα δεν είναι μία απλή απόφαση και ούτε γνωρίζουμε ποια έκβαση θα έχει.

Εκείνο όμως που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως το νυν ΔΣ μένει ξανά εκτεθειμένο, με την ευθύνη να βαραίνει ΌΛΟΥΣ ανεξαιρέτως. Αν όντως ήταν ασύμφορο για το σωματείο η αποδέσμευση των τριών ή αν υπήρχε η άποψη ότι έστω οι δύο θα έπρεπε να παραμείνουν , τότε από την αρχή θα έπρεπε αυτή να είναι η απόφαση και όχι αρχικά να βγάζουμε ανακοινώσεις στήριξης της απόφασης προπονητή και σήμερα να τα αλλάζουμε.

Τα περί κατανόησης της απόφασης από πλευράς Πέτεφ, που αφήνει η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ να διαρρεύσουν προφανώς και δεν μπορούμε να τα θεωρήσουμε ως δεδομένα. Εξάλλου αν αυτό ήταν σίγουρο θα μπορούσε να συμπεριληφθεί και στην επίσημη ανακοίνωση του Σωματείου που εκδόθηκε το πρωί. Αντιθέτως το ΔΣ αρκέστηκε σε μία ανακοίνωση μίας γραμμής.

Εμείς εκφράζουμε την ανησυχία μας ακόμη και για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ τo Σάββατο, μην είναι και η χαριστική βολή για την έξοδο Πέτεφ.

 

 

Αρχειο