ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάτι καλό περιμένει…

Είπαμε, ο Νεόφυτος Λάρκου δεν βιάζεται για την επιλογή του νέου προπονητή. Άλλωστε, υπάρχει ο χρόνος που του επιτρέπει να αξιολογήσει πλήρως του υποψήφιους, ώστε να καταλήξει στον εκλεκτό για τον πάγκο της Ομόνοιας. Παράλληλα, οι ενέργειες που γίνονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με στόχο να μην διαρρεύσει το όνομα πριν τη συμφωνία, φανερώνει πως κάτι καλό περιμένει.

Πληροφορίες φέρουν τον αθλητικό διευθυντή να επικεντρώνεται σε 3-4 περιπτώσεις και αφού τα ζυγίσει όλα, υπέρ και κατά, θα καταλήξει τις επόμενες μέρες για τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν. Ο Λάρκου δείχνει διάθεση να πάει σε γνώριμη λύση, σε προπονητή που πιθανότατα να δούλεψε στην Κύπρο ή έχει καλό βιογραφικό.

Αυτό που έχει σημασία και το ξέρει πολύ καλά ο αθλητικός διευθυντής, είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Όποιος κι αν είναι ο εκλεκτός, να τον δικαιώσει στην πορεία για την επιλογή του. Γιατί το τονίσαμε πολλές φορές, δεν παίρνει την Ομόνοια άλλη μια χαμένη σεζόν. Και η επιλογή προπονητή κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για να πετύχει η ομάδα.

Λογικά εντός της ερχόμενης βδομάδας θα έχουμε ουσιαστική εξέλιξη και πιθανότατα ανακοίνωση συμφωνίας με προπονητή. Να πιάσει άμεσα δουλειά και μαζί με τους Λάρκου και Ταραπουλούζη να δώσουν συνέχεια στον προγραμματισμό, να αρχίσουν να παίρνουν υπογραφές από ποδοσφαιριστές που ήδη εντοπίστηκαν και είναι στο περίμενε.

Αρχειο