ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ

Κέρδισε την Νέα Σαλαμίνα και συνεχίζει ακάθεκτη

Με άνεση η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε το σημαντικό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας χθες βράδυ με 3-0 σετ απέναντι στη Ν. Papas Group Νέα Σαλαμίνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην κορυφή με 11 πόντους, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν άποντοι για πρώτη φορά. Ο αγώνας διήρκησε 71’

Κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα το γεγονός ότι ηΟΜΟΝΟΙΑ  ξέφευγε, η N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα μείωνε και η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεινε τα σετ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήκε πολύ δυνατά στο πρώτο σετ και προηγήθηκε 08-03. Ακολούθως η N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα τα έδωσε όλα και μείωσε 10-13. Ωστόσο, οι νταμπλούχοι  ανέβασαν τη διαφορά για να κερδίσουν το σετ σε 24’ 25-18 και να προηγηθούν με 1-0.

Στο δεύτερο σετ τα δεδομένα ήταν τα ίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ξεφεύγει και την N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα ακόμα και στους δυο πόντους 18-16. Οι «πράσινοι» όμως ξέφυγαν ξανά και κέρδισαν σε 24’ 25-19 αυξάνοντας σε 2-0 το υπέρ της σκορ.

Η ομάδα του Σάββα Σάββα ήταν καλύτερη στο τρίτο σετ και είχε σταθερά διαφορές ασφαλείας 16-11, 18-12 για να κερδίσει τελικά 25-17 σε 23’ και τον αγώνα 3-0 σετ.

ΟΜΟΝΟΙΑ(Σ. ΣΑΒΒΑ):Alves, A. Πετρακκίδης, Ruiz, Προδρόμου, Αλεξίου, Reinaldo – Λίμπερο: Πλατρίτης.

N.Papas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (T. Caliberti): Guzman, Χρυσοστόμου, Brook, Zηκάκης, Σιαπάνης, Dulchev – Λίμπερο: Αντωνίου – Αλλαγές: Σλίσκου.

Αρχειο