ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείνει “άσσο” και Κούσουλο

H OMONOIA πριν από λίγο ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών και έτσι έκανε ακόμα ένα βήμα για την συμπλήρωση του ροστερ της νέα χρονιάς.

Πρόκειται για τον μέσο Άλεξ Σοάρες και τον ακραίο επιθετικό Λεάντρο Γκονζάλες. Βέβαια οι εκκρεμότητες ακόμα παραμένουν πολλές και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές.

Προτεραιότητα δίνεται στην απόκτηση τερματοφύλακα με τις πιθανότητες σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας να γέρνουν προς τον Βέλγο Λόγκαν Μπέιλι. Ο πρώην τερματοφύλακας της Σέλτικ βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενo να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας και πλέον έχουν μείνει κάποιες μικρές εκκρεμότητες για να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Παράλληλα η ΟΜΟΝΟΙΑ κινείται προς την απόκτηση του νεαρού Κύπριου ποδοσφαιριστή Γιάννη Κούσουλου που τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στη Νέα Σαλαμίνα. Οι πολύ καλές σχέσεις που έχει με την τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας Μάκη Παπαϊώαννου τον έκαναν να βλέπει πολύ θετικά την ένταξη του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις για το θέμα αυτό.

Αρχειο